Skip to content

Generelle bestemmelser

Hvordan bruker EUFINC.com dine personopplysninger?

EUFINC.com, inkorporert og registrert i henhold til gjeldende lovgivning, spesialiserer seg på finansielle tjenester inkludert, men ikke begrenset til, utlån, investeringsrådgivning, og formuesforvaltning for klienter innenfor og utenfor Europa.

Vi respekterer din rett til privatliv og forklarer i denne personvernerklæringen hvorfor vi samler inn dine persondata og hvordan vi behandler dem. Hvis du ønsker å kontakte oss angående måten dine data har blitt håndtert på, vennligst skriv til EUFINC.com på info@eufinc.com.

EUFINC.com overfører ikke dine persondata til tredjeparter utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) med mindre vi har innhentet eksplisitt samtykke fra deg for å gjøre så. Territorier utenfor EØS kan ikke tilby tilsvarende juridisk beskyttelse som de som gjelder innenfor EØS, men vi sørger for at våre partnere lokalisert utenfor EØS tar alle rimelig nødvendige skritt for å sikre at dine data behandles sikkert og i samsvar med denne policyen. Informasjonen du gir vil bli holdt sikkert av oss og/eller våre databehandlere enten informasjonen er i elektronisk eller fysisk format.

All informasjon om deg vil kun bli behandlet så lenge relevant lovgivning og det juridiske grunnlaget for databehandling krever det. Alle persondata lagres i kryptert form og hvor mulig, pseudonymisert.

EUFINC.com krever ikke at du gir oss noen data som faller under spesielle kategorier av persondata som avslører din rasemessige eller etniske opprinnelse, politiske meninger, religiøse eller filosofiske overbevisninger, fagforeningsmedlemskap, genetiske eller biometriske data, data om helse, eller data om ditt seksualliv eller seksuelle orientering. Vennligst merk at hvis du gir oss slik data på noe tidspunkt, spesielt under ankeprosessen, tar vi en pragmatisk tilnærming og sikter mot å bruke informasjon nødvendig for vurderingen av din sak.

Som den registrerte har du flere rettigheter som du kan utøve. Vennligst merk at vi må verifisere din identitet før du kan utøve dine rettigheter. For denne sikkerhetsprosessen krever vi at du gir oss: EUFINC.com's faktura/referanse/saksnummer og kjøretøyets registreringsmerke (hvis aktuelt).

EUFINC.com sikter mot å møte de høyeste standardene når det behandler persondata. Derfor tar vi alle klager veldig seriøst. Hvis du ønsker å klage på måten vi har behandlet dine personopplysninger på, kan du kontakte det nasjonale datatilsynsmyndigheten i deres kapasitet som den lovfestede organet som overvåker datavernloven.

EUFINC.com utfører ikke utelukkende automatisert beslutningstaking.

Hvis du gjør en betaling til EUFINC.com, vil den bli behandlet av vår partner i samsvar med Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). EUFINC.com lagrer ikke noen av dine kortopplysninger. All informasjon behandles av vår partner.

For å forstå hvordan vi behandler dine personopplysninger, vennligst les den relevante seksjonen av denne merknaden. Vennligst merk at du kan tilhøre mer enn en av følgende grupper:

  • Besøkende på vår nettside
  • Mottakere av fakturaer
  • Personer som ringer vår hjelpelinje
  • Personer som kontakter oss via post
  • Personer som bruker 'Kontakt EUFINC.com'-skjemaet på nettsiden
  • Personer som sender oss e-poster
  • Jobbsøkere
Back To Top

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

nn_NONorwegian