Skip to content

Informasjonskapsler

For å sikre at nettstedet vårt fungerer korrekt, bruker EUFINC små datafiler kalt informasjonskapsler på enheten din. Denne praksisen er vanlig på de fleste nettsteder.

Hva er informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som et nettsted lagrer på datamaskinen eller mobilenheten din når du besøker nettstedet. Den gjør det mulig for nettstedet å huske handlingene og preferansene dine (som innlogging) over en periode, slik at du ikke må legge dem inn på nytt hver gang du kommer tilbake til nettstedet eller blar fra én side til en annen.

Hvordan bruker EUFINC informasjonskapsler?

EUFINC bruker primært informasjonskapsler for å samle inn data gjennom Google Analytics og Google Search Console, for å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet vårt og for å forbedre tjenestene våre. Dataene som samles inn er helt anonyme og kan ikke brukes til å identifisere enkeltpersoner.

  • Google Analytics: Denne tjenesten bruker informasjonskapsler (_ga, _gat, _gid) for å samle informasjon og generere rapporter om nettstedsbesøk uten å identifisere enkeltpersoner. Google Analytics-informasjonskapsler hjelper EUFINC med å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet.
  • Google Search Console: Selv om den ikke direkte bruker informasjonskapsler lagret på brukerenheter, hjelper den EUFINC med å overvåke og forbedre nettstedets ytelse i søkeresultater.

Administrere dine informasjonskapselpreferanser

Du har kontroll over bruken av informasjonskapsler på enheten din. Gjennom innstillingene i nettleseren din kan du slette alle lagrede informasjonskapsler og blokkere plasseringen av nye informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at noen nettsidefunksjoner kanskje ikke fungerer ordentlig hvis informasjonskapsler er deaktivert.

Mer informasjon

For mer informasjon om hvordan Google bruker data i Analytics og Search Console, besøk Googles personvern- og vilkårssider.

Back To Top

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

nn_NONorwegian